Ida Johansson

Smile like you always do, cause nobody cares about you

Kategori: Det allmäna livet

Jävla äckel fredag. Varit trött och på lite dåligt humör och när ja red, hästen bara snubblade, snubblade, snubblade och snubblade.. Väntade på att mamma skulle bli klar så satte mig i boxen hos mimii och fick en blick på hennes knä, gick fram o kollade och det var kokhett och jättesvullet. FML. Nu är vi tillbaka dit vi var igen och hon får boxvila imorgon. Tempen ska tas och är den över 39 grader så är det raka spår ner till Skara. Tempen nu ikväll låg på 38 så vi får väl se vad som händer och hoppas på att den sjukner till det vanliga och vi slipper åka 18 mil ner dit.
 
Hatar mitt jävla liv just nu, men har tagit en dusch för att få känna sig som folk iaf. Blir nog en plugglös kväll idag för har verkligen inte lust med något just nu. Skulle varit ute och gått med Katrin men blev inget eftersom vi vart tvugna att åka ut igen.
 
Har så sjuuukt mycket i skolan nu; matteprov, vårdprov, naturkunskapstest, matteläxa, idrottsläxa, hälsopedagogik, vårduppgifter. Det tar fan kål på mig. O inte fan har jag något att rida på heller.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: